vrijdag, februari 04, 2005

Fillempie kijken

In een grijs verleden, toen er voor het eerst videotheken in het straatbeeld verschenen (opa spreekt nu over begin jaren tachtig), was het aanbod nog niet echt geweldig. Je kon wel aan de Godfather of Star Wars komen, maar die zat dan in een rare witte doos waar met viltstift 'Gotvader' of 'Star Trek' op stond. Mooiste voorbeeld van een verhaspelde filmtitel is nog wel de film 'When Harry met Sally', die verhuurd werd met op de doos 'When Harry with Sally' geschreven. What were they thinking?

Het legale aanbod bestond uit 'Horror in the basement II´, ´Swords & Magicians' en natuurlijk 'Hot in Bangkok'. Films van het vaagste soort. Fijn om te zien dat die tijden nu weer helemaal terug zijn nu aanbieders heel voorzichtig beginnen met het online streamen van speelfilms.

Kortom, Welkom bij de Casema Film Portal. Alle vage crap die je in de bakken van je videotheek ziet liggen kun je nu streaming op je pc bekijken.

Het is natuurlijk nog maar het begin: het aanbod zal gaan groeien, de beeldkwaliteit zal verbeteren (is al redelijk, maar nog net geen tv-kwaliteit).

Het wordt uiteindelijk wel wat met die streaming media, maar voorlopig is het aanbod nog een beetje zielig. Pas als ze tienduizenden films in DVD-kwaliteit kunnen streamen voor een prikkie zal het een deuk maken in het illegale downloaden.

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage