dinsdag, januari 25, 2005

Hoe gaat Nederland eruit zien?

Iedereen heeft wel een mening over 'hoe we het moeten aanpakken in dit land'. In de politiek varieren de oplossingen van het dommige peroxide-gekakel van Geert Wilders (die iedere keer dat hij z'n mond opendoet alle Randstedelijke vooroordelen over Limburg bevestigt) via het gedraai van Wouter Bos (die zorgvuldig het doen van inhoudelijke uitspraken uit de weg gaat om z'n zetelwinst veilig te stellen, waarmee hij alle Limburgse vooroordelen over de Randstad bevestigt) tot aan de gestaalde kaderdiscipline van Jan Marijnisse (die we geen van allen echt vertrouwen, maar die toch verdorie iedere keer gelijk lijkt te hebben).

Kortom: politici, wat moet je ermee. Vul gewoon deze enquete van 21minuten.nl in. Verschillende kranten en internetproviders hebben het initiatief genomen, samen met McKinsey & Company. Vooral dat laatste zet zoden aan de dijk.

Zoals iedereen weet is McKinsey zo'n bedrijf dat 'rapportjes maakt'. Overheden en bedrijven die het ook niet meer weten bellen McKinsey, en die schrijft dan een stukje waarin staat wat ze moeten doen. En dat doet zo'n overheid of bedrijf vervolgens.

Dus als McK op basis van onze enquete tot een aanbeveling komt, dan mag je aannemen dat het ook gebeurt. Zij zijn tenslotte de baas in ons land. Deze keer telt je stem dus echt.

Kortom: vul in die enquete (het duur maar 21 minuten)!

0 reacties:

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage